Over ons

 

 

ROTTERDAM PARKET

is het familiebedrijf van de gebroeders Sander en William Sonnemans. Wij hebben enige tijd geleden met succes de Vakopleiding Parketleggen afgerond aan het Gildevaart College te Nieuwegein. Met dank aan de gepassioneerde vakdocent Jan van der Kroef zijn wij nu het parketbedrijf dat wij graag willen zijn. Een specialist in traditioneel parket!


Traditioneel parket is een kwalitatief hoogwaardig product dat helemaal vanaf de basis in fases wordt opgebouwd. Elke fase is bepalend voor de duurzaamheid van uw vloer en dient met veel zorgvuldigheid te worden uitgevoerd. Doordat wij werken met massief hout tussen de 6 mm en de 10 mm dik, dat je zeer nauwkeurig kunt zagen, wordt overal mooi pasgezaagd en is praktisch alles op te lossen met parket.

 


De combinatie van de mogelijkheden in traditioneel parket en het benodigde vakmanschap is voor ons de reden om ons te specialiseren in deze tak van sport.

 


 

Net als in topsport presteren wij graag op het hoogste niveau en concentreren wij ons met name op één onderdeel. Het leggen van traditioneel parket!

 


 

Wij verkopen en leggen al onze vloeren zelf en doen dit met veel trots en passie. Iedere vloer is uniek en heeft zijn eigen karakter. Al onze vloeren worden gelegd conform de Legvoorschriften Parketbranche.

 

 

 

U weet waarvoor u kiest!

 


  

 

Rotterdam Parket Traditioneel parket Ouderwetse servicegerichtheid Ons vakmanschap Vloerverwarming en parket Vaste en stille vloer Houtsoorten en patronen Vlechtpatroon Visgraatpatroon
Nil Volentibus Arduum (niets is onmogelijk voor hen die willen)